Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Ako na opravu sklznice bežiek a lyží?

Poradňa

Tomu sa proste nevyhneme. Občas prejdeme kamienok schovaný v snehu, inokedy prefrčíme vedome alebo omylom hlinu. Sklznica lyží vydrží veľa. Ale niekedy má po takejto jazde nechcený zárez. Čo s tým? Nákup nových lyží nie je nutný rovnako ako návšteva servisu. Opravu sklznice bežiek a lyží zvládnete totiž svojpomocne. Ako na to?

5 jednoduchých krokov, ako odstrániť vosk z oblečenia

Poradňa

Kvapol vám vosk na oblečenie a nemůžete sa ho zbaviť? V našom článku nájdete pár tipov, ako sa ho zbaviť!

Ako si vybrať snežnice?

Poradňa

Ste na horách radšej než doma, ale keď ich pokryje biela perina, máte pocit, že sa vaša sezóna skončila? Mýlite sa, snehom pokrytý terén nepatrí len skialpinistom. Sú to snežnice, ktoré vás vrátia späť na cestu.

Existuje univerzálna dĺžka palíc na bežky?

Poradňa

Ako sa to vezme. Pre úplného začiatočníka určite nebudete kupovať viac párov palíc a aj deťom, ktoré s bežkovaním len nadväzujú vzťah, budú stačiť jedny. Pre všetkých ostatných by sa mala dĺžka palíc na bežky vyberať podľa niekoľkých kritérií.

Zoznam vecí, čo si vziať na lyžiarsky

Poradňa

Chystáte sa vy alebo vaše dieťa na lyžiarsky? Netušíte, čo všetko zbaliť, aby nič nechýbalo? Práve pre vás sme vytvorili zoznam všetkého potrebného, čo nesmie chýbať. A prihodili sme pár rád, na čo si rozhodne dať pozor.

Ako vybrať podložku na cvičenie a ako na jogu?

Poradňa

Rozdiely medzi podložkami na cvičenie môžu byť veľké. Dobre zvolená podložka na cvičenie nielen spríjemní chvíľku, kedy sa staráte o svoju kondíciu, ale aj zaručí bezpečný pohyb. Prezradíme, na čo sa máte pri výbere sústrediť?

10 tipov na darčeky na poslednú chvíľu

Poradňa

Klasika. Každý rok sa snažím si plánovať nákup darčekov dostatočne vopred. Poctivo vyberám kúsky, ktoré by mali vyčarovať úsmev na tvári obdarovaného. A aj tak nakoniec zháňam niektoré darčeky na poslednú chvíľu. Ak ste na tom rovnako ako ja, mrknite na tipy, ktoré by vám mohli trošku ušetriť nervy. A hlavne, rozhodne s nimi zabodujete.

8 krokov, ako sa starať o stan v sezóne aj po nej

Poradňa

Prišiel čas zabaliť stan a vrátiť sa z prírody späť do svojich domovov. Aby ste sa mohli so stanom vydať zase na nové dobrodružstvá a udržali ho v perfektnej forme, doprajte mu trochu starostlivosti.

Ako začať s jogou?

Poradňa

Jogu predchádza povesť cvičenia, ktoré je vhodné bez rozdielu veku i pohybových schopností. Ide o účinný doplnok na spevnenie vnútorných svalov a ich pretiahnutie. Vyskúšajte ju tiež.

Ako na správnu veľkosť oblečenia

Poradňa

Ako správni dobrodruhovia si najviac užívame chvíle vonku. Oblečenie nám musí skrátka a jednoducho sadnúť bez ohľadu na počasie. Aby to klapalo, pozrieme sa, ako si poradiť so správnou veľkosťou oblečenia.

České značky outdoorového vybavenia

Poradňa

Hľadáte české outdoorové značky? Zoznam nájdete v našom článku.

Ako opraviť zips

Poradňa

Rozbil sa vám zips? Poradíme vám, ako si ho opraviť.