Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Krížom krážom

Krížom-krážom Vietnamom - 3. diel

Krížom krážom

Objavovanie exotického Vietnamu pokračuje. Kam vás vezmú Michal s Růženkou tentokrát?

Krížom-krážom Vietnamom - 2. diel

Krížom krážom

Čo ponúka noťnž market vo Vietname? Nájde náš pár motorkárov na hviezdicovej pláži to, čo hľadal? Pamiatky, príroda aj miestna kultúra - to všetko nájdete v našom cestopisnom seriáli Michala a Růženky.

Krížom-krážom Vietnamom - 1. diel

Krížom krážom

Spoznajte krásy Vietnamu! Dvojmesačné putovanie na motorkách po juhovýchodnej Ázií sa začína.

Krížom-krážom Európou - 13. diel: Ohliadnutie sa za cestovaním Krížom-krážom Európou

Krížom krážom

Michal s Růženkou precestovali Európu krížom-krážom, celú cestu absolvovali na motorkách. kam sa určite chcú pozrieť znovu a čo ich naopak na ceste sklamalo? Dozviete sa v poslednom videu zo série Krážom-krážom Európou.

Krížom-krážom Európou - 12. diel: Od piesočnatej pláže po prírodu albánskych hôr

Krížom krážom

Putovanie s Michalom a Růženkou sa blíži ku koncu. Kým sa ale vydajú do svojej domoviny, vezmú vás ešte na niekoľko krásnych miest v Albánsku. Z piesočnatej pláže sa vráti do hôr, kde budú objavovať prírodné krásy národného parku Theth.

Krížom-krážom Európou - 11. diel: Ako vyzerá mesto s tisíckami okien?

Krížom krážom

Albánsko je plné fascinujúcich prírodných úkazov, ale aj kultúrnych pamiatok. V južnej časti Albánska leží mesto tisícich okien, ktoré nájdete aj na zozname kultúrneho dedičstva UNESCO. Nielen tam vás v dnešnom Krížom-krážom Európou vezmú Michal s Růženkou.

Krížom-krážom Európou - 10. diel: Prameň Modré oko a spanie na pláži

Krížom krážom

Prameň Modré oko vyviera z hlbín našej Zeme a nie je jasné, aký hlboký je. Potápači sa dostali najhlbšie do 50tich metrov. Ak sa na prameň pozeráte z diaľky pri slnečnom svite, vďaka priezračnej vode vyzerá prameň ako ľudské oko. Tento prírodný úkaz a veľa ďalších zaujímavostí z Albánska uvidíte v dnešnom diele Krížom-krážom Európou.

Krížom-krážom Európou - 9. diel: Michal a Růženka dorazili do Albánska

Krížom krážom

V dnešnom diele pokoria Michal s Růženkou hranice Albánska. po dlhej ceste si oddýchnu pri termálnom prameni v benjes, ktorý je jedným z najkrajších miest južného Albánska.

Krížom-krážom Európou - 8. diel: Snehová búrka na najvyššej hore Macedónska

Krížom krážom

Michal s Růženkou pokračujú vo svojom objavovaní Macedónska. V dnešnom diele sa vyšplhajú na horu Veľký Koráb, kde ich zastihne snehová búrka.

Krížom-krážom Európou - 7. diel: Sledovanie hviezd a jazda cez spálený les v Macedónsku

Krížom krážom

Máte radi jasnú nočnú oblohu a pozorovanie hviezd? Potom je dnešný diel určite pre vás! Michal a Růženka vás na svojich motorkách vyvezú na observatórium Kokino, ktoré bolo zaradené na zoznam významných pravekých observatórií.

Krížom-krážom Európou - 6. diel: Podarí sa Michalovi opraviť motorku?

Krížom krážom

Michal s Růženkou nás dnes vezmú na návštevu do národného parku Jiului. Michal si bude musieť sám opraviť motorku. Zvládne to? To sa doviete v dnešnom diele Krížom-krážom Európou.

Krížom-krážom Európou - 5. diel: Rastúce kamene Trovanty a medveď na ceste

Krížom krážom

Dnešný diel začne pokojnými raňajkami pri jazere a bude pokračovať návštevou ´dalších zaujímavých prírodných úkazov a historických pamiatok. Viete, čo sú to rastúce kamene Trovanty? To a veľa ďalšieho sa dozviete v dnešnom putovaní na motorkách po Rumunsku s Michalom a Růženkou.