Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Čo proti komárom? Tipy na cesty i na doma

Poradňa

Chcete si užiť leto bez štípancov? Prečitajte si naše rady!

Spanie v aute: usteľte si pohodlne aj na cestách

Poradňa

Spanie v aute je v určitých situáciách praktické, inokedy ide len o nutnosť. Prináša oddych na dlhej ceste na dovolenku či výlet, pre niekoho je to dokonca životný štýl. Zariaďte si bezpečné a pohodlné spanie v aute s trochou prípravy a správnym vybavením aj vy.

Čo si vziať na hory

Poradňa

Balíte si veci na hory a nechcete na nič zabudnúť? Inšpirujte sa naším zoznamom, v ktorom nájdete všetko, čo v horách môžete potrebovať.

Ako si vybrať helmu na bicykel?

Poradňa

Povinná je zo zákona cyklistická detská prilba pre deti do 10 rokov v meste aj mimo obce. Pre dospelých cyklistov je prilba povinná vždy, keď idú mimo obce. Helma môže byť v určitej chvíli tým jediným, čo vás ochráni pri páde, ktorý môže mať bez ochrany hlavy fatálne následky.

Ako si vybrať powerbanku

Poradňa

Dobre zvolená powerbanka môže byť viac než len praktickou zálohou energie pre váš mobil. Zvlášť pokiaľ ju chcete brať na dlhšie výpravy bez prístupu k elektrine. Prezradíme, na čo všetko sa pri jej výbere zamerať. Aj aké ďalšie funkcie vám na cestách môžu uľahčiť život.

Ako vybrať správnu veľkosť športovej podprsenky

Poradňa

Ako si vybrať podprsenku na šport tak, aby vám zaistila maximálne pohodlie? V tomto článku vám poradíme so správnou veľkosťou aj výberom dokonalého strihu podprsenky.

Ako sa správne obliecť na bicykel?

Poradňa

Aké oblečenie si vziať na bicykel v lete, do dažďa alebo v zime? Ako si skrátka vybrať to správne oblečenie do každého počasia? To vám v dnešnom článku poradí Jabuk Vlček, profesionálny cyklista a horolezec.

Ako si vybrať bežeckú obuv do terénu

Poradňa

Ako si vybrať bežecké topánky do ľahkého a ťažkého terénu? Ktoré topánky vám budú vyhovovať na lesných cestičkách, ale aj na horských chodníkoch, napísal dnes Marcel Fronko na základe svojich skúseností.

Povinná výbava bicykla: Máte týchto 5 vecí?

Poradňa

Tiež ste si mysleli, že nie je žiadnou vyhláškou daná povinná výbava bicykla? a vedeli ste, že za nedostatky vo výbave hrozí pokuta? Poďme sa mrknúť, čo na bicykli musí byť, čo je dobrovoľné a aké vybavenie odporúčajú skúsení bikeri.

Turistický batoh a čo si doň zabaliť

Poradňa

Lámete si hlavu so zoznamom vecí, ktoré si chcete zabaliť so sebou do prírody? Inšpirujte sa v našom článku.

Ako si vybrať lezečky

Poradňa

Začínate s lezením a vyberáte si svoje prvý lezečky? Možno sa vám bude hodiť náš článok, ktorý sa venuje práve výberu lezečiek.

Ako sa starať o stan

Poradňa

Každá kúpa stanu vyžaduje investíciu času, trpezlivosti a peňazí. Vzhľadom na tieto premenné je jasné, že nejde o vec na jedno použitie. Niekoľko rád, ako sa o stan správne starať, nájdete v nasledujúcom článku.