Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

10 tipov na darčeky na poslednú chvíľu

Klasika. Každý rok sa snažím si plánovať nákup darčekov dostatočne vopred. Poctivo vyberám kúsky, ktoré by mali vyčarovať úsmev na tvári obdarovaného. A aj tak nakoniec zháňam niektoré darčeky na poslednú chvíľu. Ak ste na tom rovnako ako ja, mrknite na tipy, ktoré by vám mohli trošku ušetriť nervy. A hlavne, rozhodne s nimi zabodujete.


Obsah

 

Úvod

Sme na stránkach e-shopu s outdoorovým a športovým vybavením. Takže je jasné, že tu nájdete tipy na darčeky pre všetkých, čo milujú aktívne strávený voľný čas. Nájdete tu spacáky, ktoré sa hodia pre vysokohorské expedície, rovnako ako kempingové vybavenie pre pohodovú rodinnú dovolenku. Teraz v zime sa môže hodiť skialpinistické vybavenie zo špeciálky v Prahe a vybavenie na ďalšie zimné vonkajšie aktivity.

 

Top darčeky na poslednú chvíľu


Popis: Osemdielna sada na prežitie, ale pokojne aj machrovanie pri ohni, keď sa opekajú špekáčiky. 

 

1. Pre švagra, ktorý sa rád túla po horách, som vybrala SOS sadu na prežitie. Skvelá vychytávka na cesty od spoločnosti Cattara. Pohodlne sa zmestí do vrecka, ale v kríze dokáže zachrániť život. A mimochodom od rovnakej značky je aj štýlový náramok s kompasom.


Popis: Hrejivá páperová sukňa s praktickým rázporkom na zips, ktorý umožní voľný pohyb. 

 

2. Sestra zbožňuje výlety so svojou stále sa rozrastajúcou rodinkou, ale stále sa sťažuje, že je jej zima. Preto jej tento rok Ježiško donesie zimnú sukňu. A neprezraďte ma, jednu zaobstarám aj sebe. Sú totiž geniálne.


Popis: Nekonečnú zábavu aj po zotmení sľubuje čiapka s čelovkou

 

3. Čo pre deti? Čiapka a rukavice, rozhodne. Tých nie je nikdy dosť. Majú totiž neustále tendenciu záhadne miznúť. Schválne, koľkokrát za zimu sa vám dieťa vráti domov len s jednou rukavicou? Alebo vôbec netuší, kde môže mať čiapku.


Popis: Výber trekingových palíc nie je žiadna veda, ale oplatí sa dodržať niekoľko zásad. 

 

4. Pokiaľ tiež máte doma dedka či babičku, ktorí milujú prechádzky po horách, máte vyhraté. Určite ocenia trekingové palice. Pekne rozpohybujú ďalšie časti tela a pri chôdzi nielen v teréne dodajú väčšiu istotu.

 

Niekoľko univerzálnych tipov pre strýka Náhodu

Niekedy môžeme tápať, čo by dotyčného potešilo. Vybrala som preto pre vás niekoľko vychytávok, ktoré urobia radosť každému, kto niekedy vyrazil na výlet do prírody.

Tip: V zime poteší termoska na horúci obed, v lete je praktickou pomôckou na vychladenú desiatu. 

5. Každý ocení, keď si k dych vyrážajúcemu rozhľadu na kopci môže dopriať dúšok horúceho čaju. Stávkou na istotu sú preto praktické termosky a termohrnčeky. Pre malých členov výprav do neznáma môžete vybrať termosku s niektorým z detských motívov.


Popis: Čerstvé espreso každé ráno na niekoľkodňovej túre? Nie je problém. 

 

6. Kto ma pozná, vie, že bez rannej kávy nefungujem. A rozhodne v tom nie som sama. Všetkých kávomilov poteší cestovný kávovar, ktorý pripraví voňavú kávu, kdekoľvek si len budete priať.
Popisok: S multifunkčnými nástrojmi zvládnete na cestách aj najrôznejšie drobné opravy vybavenia. 

 

7. Hovorí sa, že každý správny chlap by mal mať vždy na cestách poriadny nôž. Len dodám, že multifunkčný nôž sa hodí aj nám ženám.


Popis: Jerky alebo sušené mäso sú výborné na cesty, ale aj len tak na zobanie pri domácej pohodičke.

 

8. Nechajte ich objaviť jedlo budúcnosti. Sušený hmyz najrôznejších príchutí môže byť zaujímavým spestrením, ale aj výživovým doplnkom outdoorového jedálnička.

 

Poukaz poslednej záchrany

Niekedy môže darčeková poukážka naozaj zachrániť situáciu doslova v posledných sekundách. Často je ale lepším darčekom, než vec, ktorú by sme vymysleli my. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že poteší vlastne dvakrát. Keď ju obdarovaný dostane a potom, keď si v pokoji vyberie to, po čom už dlho túži.

9. Darčekové poukazy v hodnote 200 €, 80 €, 40 € a 20 € sú vytlačené na kvalitnom papieri. Majú platnosť jeden rok od zakúpenia. Zasielame ich dopravcom alebo si ich môžete vyzdvihnúť v predajniach.

10. A konečne je tu darček na poslednú chvíľu tesne pred Štedrým večerom - elektronický darčekový poukaz. Ihneď po zaplatení vám príde do e-mailovej schránky. Pomôže vám zachovať tvár, keď na niekoho zabudnete, nepríde vám objednaný darček, alebo si dcéra privedie na Štedrý deň priateľa.

Dúfam, že som vám aspoň trochu uľahčila výber darčekov na tohtoročné Vianoce. Prajem vám zdravie a pohodu a snáď sa stretneme niekde na horách.

 

Užitočné odkazy

 

Autor: Alena Bouchalová

Zdroje: archív 4camping, pixabay.com, unsplash.com

Aká je najlepšia oceľ na nože?

Poradňa

Otázka, na ktorú neexistuje jednoduchá odpoveď. Výber najlepšej ocele pre váš nôž je totiž hľadaním kompromisu medzi trochu protichodnými vlastnosťami. Na čo si teda dať pozor?

Ako sa zbaviť zápachu z topánok

Poradňa

Zápach topánok. Skvelá téma. Veľmi nevoňajú, hovoriť sa vám o ňom nechce, príjemné pocity nevyvoláva. Niekto sa so zápachom trápi denne, niekoho prekvapí len výnimočne. Zabojujte s ním spolu s nami!

Recyklované materiály v outdoore

Poradňa

Outdoorové aktivity môžu byť v niektorých prípadoch náročné na vybavenie. Pri výbere nového vybavenia, ale môžeme postupovať zodpovednejšie. Poďme sa pozrieť na to, čo sú recyklované a udržateľné materiály. Aké sú ich prínosy. A ako veľmi sú vlastne výhodné.

Vyberáme pre vás

57,00  (51.05 %) 27,90 

Porovnať

140,00  (44.36 %) 77,90 

Porovnať

90,00  (24.56 %) 67,90 

Porovnať

78,00  (23.21 %) 59,90 

Porovnať

(7.86 %) 12,90 

Porovnať

(3.55 %) 29,90 

Porovnať

118,00  (23.81 %) od 89,90 

Porovnať

(5.08 %) 113,90 

Porovnať