Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Detské odrážadlo Yedoo TooToo

Testovňa

Preverili sme v akcii jedno z najpopulárnejších detských odrážadiel - Yedoo TooToo. Aké sú jeho kľúčové vlastnosti? Ako je na tom s bezpečnosťou a pre ako staré deti sa dá využiť? Dozviete sa v našom teste. 

TEST: Dámske nohavice Black Diamond Technician Alpine Pants

Testovňa

Lezecké nohavice, ktoré si vďaka pohodlnému strihu obľúbite aj na akékoľvek iné aktivity, to sú nohavice Technician Alpine Pants pre ženy od značky Black Diamond. Prečítajte si recenziu a zistite, či sú ideálne zrovna pre vás.

TEST: Crossio SolarBag Lumee

Testovňa

Jakub Vlček pre vás otestoval vodeodolný solárny batoh Crossio SolarBag Lumee. Testovanie prebiehalo v meste aj v prírode. Aké si batoh odniesol hodnotenie?

TEST: Outdoorová bunda Black Diamond Stormline Stretch Rain Shell

Testovňa

Ak potrebujete celoročnú bundu na outdoorové aktivity, ktorá vás ochráni pred dažďom a vetrom, potom spozornite. Máme pre vás tip - bunda Black Diamond Stormline tieto dve základné požiadavky spĺňa. Viac sa dozviete v recenzii.

Test: Pánske topánky Bennon Terrenno High

Testovňa

V dnešnej recenzii pre vás Andrej Urbanec otestoval pánske turistické topánky Bennon Terenno High. Aké im dal náš tester hodnotenie po výšľape v Krkonošiach? 

TEST: Páperový spacák Warg Stark 500

Testovňa

Zvažuješ kúpu nového spacáka, ale vieš, že ho budeš používať len pár dní v roku. Niektorí by rovno vyberali medzi náplňpu z umelého vlákna. Čo keď ale môžeš mať páperový spacák za ceny syntetického? Warg prichádza s modleom Stark, ktorý je naplnený 500 g kačacieho peria s plnivosťou 750 cuin. 

TEST: Snežnice Warg Snowind

Testovňa

Snežnice Warg Snowind sú ideálnou pomôckou pri zimnej turistike v hlbokom snehu. Ich funkčnosť a praktické vychytávky otestoval Marcel Fronko.

TEST: Ruksak Ortovox Peak Light 32

Testovňa

Batoh Ortovox Peak Light 32 je skvelo technicky spracovaný, funkčný a pritom si zachováva nízku hmotnosť, čo oceníte na túre i na horskej expedícii. Prečítajte si recenziu batohu a hodnotenie testerky. 

Test: Para'Kito repelenty a upokojujúci gél

Testovňa

Bodajúci a hryzúci hmyz dokáže pokaziť aj ten najkrajší výlet alebo večerné posedenie pri táboráku. Našťastie je tu značka Para'Kito so svojimi produktami, ktoré odkážu nepozvaných spoločníkov do patričných medzí.

Test: Dámske topánky Kari Traa Driv Sneakers

Testovňa

S dámskymi teniskami Kari Traa Driv Sneakers nešliapnete vedľa. Nadčasový a originálny dizajn nie je ale jediná prednosť týchto topánok. Viac v nasledujúcej recenzii. 

Test: Dámske topánky Kari Traa Sprade

Testovňa

V dnešnej recenzii sa pozrieme na štýlové plátené tenisky od Kari Traa, ktoré môžete nosiť do práce, aj do mesta na prechádzky.

TEST: Dámske nohavičky Kari Traa Hipster 2PK

Testovňa

Nohavičky Kari Traa Attraktiv Hipster 2PK sú mäkké, pohodlné, pružné a vďaka priliehavému strihu zabezpečujú dostatočnú voľnosť pohybu. Ako ich po vyskúšaní hodnotí testerka? Prečítajte si celý test nižšie.