Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Karimatka Outwell Sleepin Double 7,5

Testovňa

Karimatka Sleepin Double 7,5 značky Outwell je dostatočne široká pre dve osoby a je tak skvelou voľbou pre tých, ktorí cestujú vo dvojici. Je táto karimatka práve pre vás? Prečítajte si našu recenziu.

TEST: Trailové topánky La Sportiva Bushido

Testovňa

Hľadáte trailové bežecké topánky, ktoré majú čo ponuknúť a ešte k tomu dobre vyzerajú? Topánky La Sportiva Bushido pre vás budú zrejme tie pravé! Prečítajte si ich recenziu. 

TEST: Pánske topánky La Sportiva Ultra Raptor II

Testovňa

Ikonický model bežeckých topánok Ultra Raptor značky La Sportiva si za roky, čo sa predáva, pre svoju pohodlnosť, obľúbili horskí bežci i víkendoví turisti. Prečo je tento model tak obľúbený, to vám prezradí náš test. 

TEST: Karimatka Robens Air impact 25

Testovňa

Ak vyberáte karimatku na treky, tzn. že kladite hlavný dôraz na dobrú zbaliteľnosť a nízku hmotnosť, potom vás určite bude zaujímať náš test karimatky Robens Air impact 25.

TEST: Karimatka Vango Trek Pro 5 Standard

Testovňa

Ak hľadáte karimatku, na ktorej sa budete cítiť ako v posteli, potom zbystrite pozornosť. Vango Trek pro 5 Standard vám tento pocit dopraje.

TEST: Trekové palice Warg Compact Carbon

Testovňa

Trekingové palice pomáhajú udržiavať stabilitu, znižujú záťaž kĺbov a uľahčujú chôdzu v teréne. Ako dopadne dnešné testovanie palíc značky Warg? Dozviete sa v dnešnej recenzii. 

TEST: Sandále Keen Rapids H2

Testovňa

Pánske sandále Keen Rapids využijete na všetky aktivity v letných dňoch. Či už idete k vode, alebo na túru s priateľmi, sandále Keen nesmú nikde chýbať. Prečítajte si, ako ich hodnotíme po testovaní. 

TEST: Ruksak Deuter Guide 42 + SL

Testovňa

Dámsky turistický batoh Guide 42+ SL značky Deuter je navrhnutý tak, aby vyhovoval ženskej anatómii s kratším chrbtom a užšími ramennými popruhmi. Jeho hlavnou prednosťou je to, že má široké využitie. Prečítajte si, ako obstál v našej recenzii a ako ho môžete využiť.

TEST: Stan Outwell Haze 5

Testovňa

Ako týchlo sa dá postaviť? Koľko ľudí sa zmestí do spálne a čo sa stane, keď príde poriadna prietrž mračien? v našom teste preveríme rodinný stan Outwell Haze 5. 

TEST: Karimatka Warg Radon Mummy 5

Testovňa

Samonafukovacia kariamtka Warg Radon Mummy 5 má pohodlnú výšku, nízku váhu a dobrú tepelný komfort. Ako ale obstojí v testovaní v prírode? 

TEST: Solárny panel Crossio SolarPower 28 W 3.0

Testovňa

Solárny panel Crossio SolarPower 28W 3.0 ponúka vysokú účinnosť s kompaktnými rozmermi, výstup USB-A i USB-C port a praktické detaily určené priamo pre potreby cestovateľov. Prečitajte si, ako solárny panel obstál v našej recenzii.

TEST: Dámska pérová bunda Sir Joseph Atol Hooded Lady

Testovňa