Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Premium Collection

Kolekcia stanov Outwell Premium Collection pre rok 2020 ponúka širokú škálu modelov a veľkostí. Táto kolekcia rodinných stanov kombinuje inovatívny dizajn, vzdušný priestor a ľahký prístup. Kolekcia zahŕňa celkom 6 stanov, z ktorých si vyberie naozaj každý.

V tejto kolekcii nájdete stany s rôznym konštrukčným riešením, niektoré stany ponúkajú pevný rám z ocele, iné zase zmes z pružných sklenených vlákien Duratec Flex System a niektoré kombinujú obe riešenia dohromady. Tropiko stanov potom tvorí inovovaný materiál Outtex 6000 Pro, ktorý okrem štýlového dizajnu a perfektnej kvality ponúka bezkonkurenčnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi.

Pohodlie počas vášho spánku zaistia priestranné zatmavené spálne Ambassador Master Bedrooms, ktoré sú novo doplnené o nový magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchle a hlavne tiché, takže počas odchodu nebudete rušiť ostatných. Ďalšou novinkou na rok 2020 je systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétnej koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, LED pásu alebo skrytie a usporiadanie káblov.

Stany disponujú širokým vstupným otvorom s moskytiérou, ktorá sa hodí, ak chcete účinne vetrať a zároveň sa chrániť pred otravným hmyzom. Ďalej iste oceníte výšku umožňujúcu státie, zatmavený interiér pre kvalitnejší odpočinok kedykoľvek počas dňa, možnosť natiahnuť predlžovací kábel, stabilizačný systém pre prípad veterného počasia, vodeodolné tropiko a ďalšie vychytávky.

Kolekcia stanov Outwell Premium Collection sa dočkala niekoľkých noviniek. Medzi tieto novinky patrí napríklad stmavenie tropika nad vnútorným stanom pre lepší spánok, ventilácia s clonou v spálňach a plne nastaviteľný ventilačný otvor v zadnej časti stanu.

Kolekcia pre rok 2021 zahŕňa modely: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.