Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

4camping.sk obsadil striebornú priečku

Trinásty ročník súťaže ShopRoku je za nami. Na základe vyplnených dotazníkov spokojnosti e-shop 4camping získal druhé miesto v Cene kvality, ktoré vyhlasuje nákupný poradca Heureka.sk.


Obsah

 

Obhajujeme v Čechách, rastieme na Slovensku

V tohtoročnej ankete Shop Roku 2021 sme už tretíkrát obhájili prvenstvo v Cene kvality v kategóriách Športové vybavenie i Šport a fitness v Čechách. Úspech sme však zožali aj na Slovensku, kde si e-shop 4-camping.sk vylepšil minuloročné tretie miesto a tento rok obsadil striebornú priečku. 

Ocenenie vyhlasované nákupným poradcom Heureka.sk si vážime tým viac, že ho získavajú e-shopy na základe zákazníckych recenzií a celkovej spokojnosti s poskytovanými službami. Je to práca predovšetkým našich predavačov a zákazníckej linky, ktorí zaisťujú zákaznícky servis, ale, samozrejme, aj ľudí v sklade a celej našej partie. Úspech je pre nás veľkou motiváciou a zároveň záväzok nezaspať na vavrínoch a stále sa zlepšovať. 

   

 

PORADŇA

Potrebujete poradiť s výberom vhodného outdoor vybavenia či oblečenia, alebo vás skôr zaujímajú naše tipy, rady a odporúčania, ako správne udržiavať zaobstarané vybavenie? Odpovede nájdete v našej poradni, rovnako ako tipy na zaujímavé miesta a nevšedné aktivity.

 

Priority 4camping

Prozákaznícky prístup, znalosť produktov a poradenstvo, priateľská komunikácia a rýchlosť doručenia tovaru sú pre nás prioritou od samého začiatku fungovania e-shopu. Svoj vysoký štandard sme dokázali udržať aj pri rýchlom raste, keď sme sa z malého predajcu stali veľkým. Občas sa, samozrejme, niečo nepodarí, ale chybu, či už svoju alebo napríklad externých dopravcov, sa snažíme vždy napraviť k spokojnosti zákazníka, prísť s ospravedlnením alebo kompenzáciou.

Za úspechom 4camping okrem kvality stojí aj najširšia ponuka turistického, kempingového a outdoorového vybavenia na trhu, silné vlastné značky a snaha byť zákazníkovi nablízku. Popri e-shope dnes prevádzkujeme 18 vlastných predajní v troch krajinách Európy, lezeckú špeciálku, showroom s predstanmi ku karavanom a obytným vozidlám a požičovňu skialpového vybavenia. 

   

 

TESTOVŇA

Keď vás zaujíma, aké výsledky má vybavenie v porovnaní s inými produktmi, je tu pre vás naša Testovňa. Spolu s našimi ambasádormi sa snažíme poskytnúť vám úplne nezávislý pohľad na testovaný produkt, vystihnúť jeho klady aj zápory a zhodnotiť jeho celkovú kvalitu a úžitkovú hodnotu.

 

Čo tento rok chystáme

Na novinky sa môžu zákazníci tešiť aj v tomto roku. Aktuálne máme v ponuke vyše 300 značiek a neustále náš sortiment rozširujeme o nové. Sme veľmi pyšní na našu širokú ponuku trail runningovej a cestnej obuvi. Stále dopĺňame aj kategórie cyklistika, caravaning a vodné športy. Tento rok v zime sme mali v ponuke širokú škálu skialpových lyží a začali sme aj s ich zapožičiavaním. 

V minulom roku nás zasiahol požiar na Výstave stanov. Zhorelo nám všetko vybavenie, ale aj tejto ťaživej situácii sme sa postavili čelom a na tento rok pre Vás chystáme jednu veľkú novinku, ktorá uspokojí všetkých tých, ktorým by sa po Výstave stanov cnelo. 

Otvorili sme novú predajňu v Bratislave, ďalšiu plánujeme v Žiline. A pretože je o naše vybavenie v zahraničí veľký záujem, podarilo sa nám otvoriť aj novú predajňu v Budapešti

Za všetky tieto úspechy ďakujeme predovšetkým našim zákazníkom, ktorí trávia čas v prírode. Vašu podporu si veľmi vážime. 

   

 

CESTOPISY A REPORTÁŽE

Cestovateľské zápisky, postrehy odinakiaľ a správy z ciest. To a ešte oveľa viac nájdete v tejto kategórii článkov.

 

Užitočné odkazy

 

Autor: Tím 4camping

Zdroje: archív autora

Znovu sme obhájili víťazstvo v súťaži ShopRoku. Ďakujeme!

Novinky

Už po piaty raz sme obhájili víťazstvo v kategórii kvality. Vďaka vám!

Predĺžená lehota na výmenu tovaru

Novinky

Nevyhovuje obdarovanému Vami vybraný vianočný darček? Teraz ho vďaka predĺženej lehote môžete vymeniť za iný až do 15. januára 2024.

Patagonia - udržateľná značka, ktorá myslí na prírodu

Novinky

Preferujete udržateľné značky oblečenia? A poznáte značku Patagonia?

Vyberáme pre vás

Samonafukovacia karimatka Husky Frosty 2,5 2023

59,00  (17.12 %) 48,90 

Porovnať

446,00  (17.51 %) 367,90 

Porovnať

98,93  (42.48 %) 56,90 

Porovnať

Nafukovacia karimatka Warg Gustav

57,00  (47.54 %) 29,90 

Porovnať

144,33  (12.77 %) 125,90 

Porovnať

Samonafukovacia karimatka Hannah Leisure 5,0 Wide

110,00  (20.09 %) 87,90 

Porovnať

139,34  (9.65 %) 125,90 

Porovnať