Victorinox Nôž na syr a údeniny 11 cm
Nôž na syr a údeniny
- Hodnotenie zákazníkov
- 88 %
- Celkový počet hodnotení
- 8 hodnotenia
Kvalitný nôž švajčiarskej značky Victorinox pre milovníkov syrov a údenín s ostrou a vlnkovou čepeľou, a servírovacou vidličkou na konci noža.
Informácie o produkte
Zakladateľom švajčiarskej spoločnosti Victorinox je Karl Elsener, ktorý si v roku 1884 otvoril v Ibach kováčsky krám. Od začiatku svojho pôsobenia sa venoval vývoju dokonalého vojenského nože, ktoré dovtedy boli ťažké a robustné. Elsner nôž odľahčil a pridal do výbavy otevírák na konzervy, skrutkovač a neskôr ešte menšie čepeľ, vývrtku a Rydlo. Tento nový model vreckového noža pomenoval "dôstojnícky nôž" a 12. júna 1897 si ho nechal zapísať na patentovom úrade.
Názov Victorinox je akronymom zloženým z dvoch slov, mená Victoria (meno Elsnerová matky) a slová Inox - označenie pre nerez oceľ. Victorinox je dnes najväčším výrobcom nožov v Európe, jeho výrobky sa vyvážajú do väčšiny krajín sveta a je synonymom kvality a funkčnosti po celé generácie.
Tento nôž na syry a údeniny od švajčiarskeho výrobcu kvalitných nožov Victorinox je skvelým pomocníkom pri porciovaní aj servírovaní tvrdých potravín ako sú syry či údeniny. Servírovacia vidlička na konci čepele umožňuje ľahké servírovanie a ergonomická črienka noža robí pri práci celkovo dobrý dojem. Čepeľ je vlnková a ostrá.
Prednosti noža na syry a údeniny Victorinox:
- kvalitná a ostrá vlnková čepeľ
- servírovanie pomocou vidličky na špičke noža
- ergonomická plastová črienka
Parametre
Značka | Victorinox |
---|---|
Hmotnosť
|
28 g |
Dĺžka čepele
|
11 cm |
Materiál rukoväte
|
Plast |
Materiál
|
Nerezová oceľ |
Farba
|
čierna / červená |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76011211 |
EAN: |
Recenzia
Cepel vybavena vidlickou....
17. októbra 2020
Odporúča produkt
1. marca 2019
Odporúča produkt
18. septembra 2022
Odporúča produkt
30. decembra 2018
Odporúča produkt
30. decembra 2018
Odporúča produkt
11. augusta 2021
9. januára 2024
9. januára 2024
Hodnotenie zákazníkov 88% 8 hodnotenie (Ako spracovávame recenzie)