Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
🏷️ BOOTS10 = 10% zľava na všetky topánky! 🥾
🧹 Vymetáme sklady letného vybavenia a oblečenia ➔ Zľavy až 70 % ⚠️
☔ Nepremokavá výbava: Vyzbrojte sa do daždivých dní ➔ Zostať v suchu
Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.
Novinka vo svete jedlého hmyzu! Vyskúšajte poriadnu výzvu vo forme sušených kobyliek a to hneď v niekoľkých príchutiach! Stačí zahodiť predsudky a ísť do toho!
Spoločnosť Grig v roku 2017 založila partia mladých ľudí, ktorí sa zaoberajú riešením globálnej krízy v potravinárstve. Grig je česká firma, ktorá po niekoľkoročnom výskume uviedla na trh celosvetovo prvý doplnok stravy na báze hmyzej zložky. Hmyz je super potravina budúcnosti, ktorá má veľký význam pre ľudské zdravie, je ekologicky udržateľná a v podobe malých chipsov z cvrčkov je tiež veľmi chutná.
Či už ste hmyzím veteránom, alebo je to pre vás prvý krok do sveta jedlého hmyzu, sušené kobylky vás určite príjemne prekvapia. Kobylky sú jedným z najzaujímavejších druhov hmyzu a nesú jemnú orieškovú chuť.
Sezam. Produkt môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok. Konzumácia hmyzu (obsahuje chitín) môže u ľudí alergických na mäkkýše, kôrovce a roztoče vyvolať alergickú reakciu.
Sušené saranča sťahovavé (Locusta Migratoria) 86%, slnečnicový olej, chilli 4%, jedlá soľ.
Energia: | 2034 kJ / 487 kcal |
Tuky: | 28 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,4 g |
Bielkoviny | 52 g |
Sacharidy | 0,4 g |
- z toho cukry | 0,0 g |
Vláknina | 10 g |
Soľ | 3,2 g |
Značka | Grig |
---|---|
Produktový rad | Sušené kobylky |
Hmotnosť
|
8 g |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594207020364 |
6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,97 €
(1 %)
6,90 €
8,21 €
(3.78 %)
7,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
12,00 €
(0.83 %)
11,90 €
12,00 €
(0.83 %)
11,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
1,90 €
4,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszky je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.