Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Ako sa obliecť do lietadla?

Obliekanie do lietadla závisí na niekoľkých faktoroch, vrátane dĺžky letu, klimatických podmienok v destinácii a osobných preferencií. Tu je niekoľko tipov, ako sa obliecť pohodlne a prakticky:

  1. Pohodlné oblečenie: Zvoľte pohodlné oblečenie, ktoré vás nebude tlačiť ani obmedzovať v pohybu. Elastické nohavice, legíny alebo voľné džíny sú dobrou voľbou.
  2. Viac vrstiev: Lietadlá môžu byť chladné, takže je dobré obliecť sa do viacerých vrstiev, ktoré môžete ľahko pridať alebo vyzliecť podľa potreby. Ľahké tričko s dlhým rukávom, sveter alebo ľahká bunda sú ideálne.
  3. Šatka alebo šál: Šatka alebo šál môže poslúžiť ako dodatočná vrstva tepla alebo ako vankúšik počas letu.
  4. Komfortná obuv: Vyberte si pohodlnú obuv, ktorá sa ľahko vyzúva a nazúva, čo oceníte pri bezpečnostných kontrolách a počas letu. Slip-on topánky alebo tenisky sú skvelou voľbou. Keď idete na letisko na poslednú chvíľu, oceníte najviac bežecké topánky :-).
  5. Kompresné ponožky: Pri dlhých letoch môžu pomôcť kompresné ponožky proti opuchom nôh a na zlepšenie krvného obehu.
  6. Minimalizujte doplnky: Snažte sa minimalizovať množstvo kovových doplnkov, ktoré by mohli spomaliť bezpečnostné kontroly.
  7. Okuliare namiesto kontaktkých šošoviek: Ak nosíte kontaktné šošovky, zvážte počas letu okuliare, pretože vzduch v lietadle je často suchý a môže dráždiť oči.
  8. Voľná spodná bielizeň: Vyhnite sa tesnej spodnej bielizni, ktora môže byť počas dlhšieho sedenia nepohodlné.
  9. Hydratácia a starostlivosť o pleť: Pribaľte si hydratačný krém na tvár a ruky, balzam na pery a fľašu s vodou (môžete ju naplniť za bezpečnostnou kontrolou).

Pamätujte, že pohodlie je kľúčové, najmä pri dlhších letoch, takže zvoľte oblečenie, v ktorém sa budete cítiť dobre po celý čas. Ďalšie tipy, ako sa zbaliť do lietadla, nádjete v našom článku.