Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Chcete mať istotu, že nekupujete výrobky, ktoré sú škodlivé pre vaše zdravie? Asociácia OEKO-TEX testuje výrobky na základe najprísnejších kritérií!

Kupujete výrobok s označením OEKO-TEX STANDARD 100? Potom si môžete byť istí, že váš výrobok, od nití až po gombíky, bol testovaný na prítomnosť škodlivých látok, a preto je neškodný pre ľudské zdravie. 

Testovanie zohľadňuje regulované aj neregulované látky, ktoré môžu byť z dlhodobého hľadiska škodlivé pre ľudské zdravie. Katalóg kritérií sa aktualizuje minimálne raz ročne a rozširuje sa o najnovšie vedecké poznatky alebo právne požiadavky. 

Asociácia OEKO-TEX pozostáva zo 17 nezávislých výskumných a skúšobných ústavov v Európe a Japonsku, ktoré sú zodpovedné za vývoj skúšobných metód a stanovenie hraničných hodnôt, ktoré tvoria základ certifikačných noriem.

Pre výber produktov s touto certifikáciou kliknite TU.

 

Zdroj: oeko-tex.com

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.